Karminadle z jajec

SKŁADNIKI:

  • 9 jajec
  • 1 sucho ┼╝ym┼éa
  • 1 cebula
  • pynczek zielonyj pietruszki
  • pieprz, s├│l
  • tarto ┼╝ym┼éa do obkulanio
  • margarina do sma┼╝ynio


JAK ZROBI─ć?

  1. 8 jajec warzymy na twardo
  2. sucho żymła moczymy we wodzie abo we mlyku
  3. cebula krejymy w drobno kosteczka a pietruszka siekomy
  4. uwarzone jajca zmieli─ç w maszynce abo zetrzi─ç na rubych ┼éoczkach na tarle i dogniy┼Ť─ç
  5. dodowomy odci┼Ťniynto ┼╝ym┼éa, cebula, surowe jajco i posiekano pietruszka
  6. doprawiomy solom i pieprzym
  7. formujymy karminadle, kulomy w ┼╝ymle tartyj i sma┼╝ymy z obu stron na margarinie