Ciasto "Poniekąd"

SKŁADNIKI:

  • 1,5 paczki sucharków (ok 450g)
  • 1 wielko nutella (ok 600g)
  • 750ml śmietany krymówki
  • cukier waniliowy
  • 2 łyżki cukru pudru
  • śmietanfix
  • 2 łyżeczki żelatyny rozpuszczone w 1/4 szklonki letnij wody
  • 2 paczki mrożonych truskawek (ok 750g)
  • 2 galaretki truskawkowe rozpuszczone w 1 szklonce wody

JAK ŻROBIĆ?

  1. sucharki rozkruszyć (idzie sie je pomloć maszynkom do miynsa bo muszom być blank skruszone choby byłka tarto) i wymiyszać z nutellom
  2. dać na blacha wyłożono foliom aluminiowom
  3. śmietana krymówka ubić z cukrym pudrym i cukrym waniliowym, dodać śmietanfiź a potym żelatyna i wymiyszać
  4. smietana wyłożyć na masa z sucharków
  5. truskawkizmiksować (mogom być lekko zmrożone), dodać galaretki i wymiyszać
  6. jak zacznie tynżeć to wyłożyć na śmietana
  7. wstawić do lodówki

WSKAZÓWKA: idzie jeść jak ciasto ale idzie tyż zamrozić i zrobić se z tego deser lodowy z bitom śmietanom na wiyrchu