Pasztet z wątróbki drobiowyj

SKŁADNIKI:

  • 0,8 dkg wątróbki drobiowyj
  • 1 cebula
  • 4 łyżki masła klarowanego
  • Pół szolki wody
  • 5 łyżek octu winnego
  • Płasko łyżeczka soli i pieprzu
  • Łyżka słodkij papryki
  • trocha mlyka


JAK ZROBIĆ?

  1. Wątróbka zamoczyć w mlyku najlepij dziyń naprzód abo choćby na 2h - do złagodzynio smaku
  2. Cebula poszatkować i 5min smażić na 1 łyżce masła klarowanego
  3. Wątróbka pokroć na małe konski i dodać do cebuli
  4. Wloć pół szklonki wody, prziprawy i ocet
  5. Warzić przez 15min, miyszać
  6. Na 5min przed końcym warzynio dodać reszta masła,
  7. Całość zblyndować na gładko masa
  8. Przeloć do krałzki
  9. Jak ochłodnie to wrazić do lodówki


WSKAZÓWKA: Idzie trzimać we lodówce do 10dni