Syrnik na zimno z truskawkami

SKŁADNIKI:

  • 600g syrka homogynizowanego naturalnego tj. ok 4 opakowania
  • 1 margarina Kasia
  • 1 szolka cukru
  • 1 cukier waniliowy
  • 2 jajca
  • 1 szolka mlyka
  • 2 galaretki truskawkowe
  • truskawki do przistrojynio wiyrchu
  • 5 łyżek żelatyny


JAK ZROBIĆ?

  1. Mlyko zawarzić jak mocie surowe a jak uht to styknie zagrzoć na tela żeby rozpuścić w nim żelatyna,
  2. Margarina utrzic ze jajcami, cykrym i cukrym waniliowym tak żeby kryształków cukru niy było znać,
  3. dodować syrek homogynizowany i cołki czos uciyrać.
  4. Schłodzone mlyko z żelatynom wlywomy do masy i miyszomy,
  5. Tortownica abo blaszka wykłodomy foliom aluminiowom i wlywomy do nij masa syrowo.
  6. Całość wrażujymy do lodówki na tela czasu coby sie syr fajnie wytyngnoł.
  7. W tym czasie rozpuszczomy galaretki w połowie wody podanyj na opakowaniu, i odstawiomy do ochłodzynio.
  8. Jak galaretki ochłodnom to masa już tyż bydzie wytyngniynto.
  9. Wyciongomy z lodówki, ukłodomy na wiyrch truskawki i zalywomy galaretkom.


WSKAZÓWKA: Truskawki mogom być w całości, bo galaretka niy musi ich przikryć.