Indyk ze ziołami i tomatami

SKŁADNIKI:

  • 350g piersi z indyka
  • mało krałzka suszonych tomatów
  • szolka passaty tomatowyj
  • 8 koktajlowych tomatków
  • 2 ząbki czosku
  • zioła: tymianek, majeranek, oregano, cząber, rozmaryn, sól, pieprz i magi
  • łyżka parmezanu
  • ryż

JAK ZROBIĆ?
  1. indyka umyć i pokroć w kostka ale niy blank drobno
  2. suszone tomaty wyciągnąć z krałzki i odsączyć z oleju, pokroć w paski
  3. na tygiel wloć trocha oliwy z tych tomatów i je podsmażyć
  4. na patelnia z tomatami dodać indyk i przeciśniynty przez preska czosnek
  5. chwila to wszystko podsmażyć i doloć passaty, przikryć deklym i dusić ok 10min
  6. po 10minutach dodać prziprawy według uznanio (te co sie lubi)
  7. tomaty koktajlowe krejymy na pół, dociepujymy do tyglika i duszymy jeszcze z 10min
  8. doprawiomy solom, pieprzym
  9. podowomy z uwarzonym ryżym, posute parmezanym