Zapiekanka rybno

SKŁADNIKI:

  • 70dkg ulubionych filetów ryby
  • 1kg kartofli
  • 2 jajca
  • 10dkg żółtego syra
  • 200ml słodkij śmietonki
  • masło
  • mąka
  • sól
  • pieprz cytrynowy
  • papryka czyrwono suszono
  • olyj do smażynio
  • naczynie do zapiekanio

JAK ZROBIĆ?
  1. kartofle obiyromy i warzymy w osolonyj wodzie na półtwardo
  2. filety ryby krejymy na myńsze konski, posypujymy pieprzym cytrynowym i solom
  3. na talyrzik nasuwomy trocha mąki a w tygliku rozgrzywomy łolyj
  4. kożdy konsekryby kulomy we mące i smażymy na złoty kolor na oleju z dwóch stron
  5. rybka odkłodomy, kartofle odcedzomy i krejymy na plastry
  6. połowa plasterków kartofli ukłodomy we naczyniu i oprószomy czyrwonom paprykom (jak trza to jeszcze idzie dosolić)
  7. na kartofle ukłodomy przesmażono ryba i na ryba ukłodomy drugo połowa kartofli i tyż posypujymy czerwonom paprykom
  8. śmietonka wlywomy do gorczka i fyrlomy razym z jajcami, dodowomy starty na rubych łoczkach syr, delikatnie miyszomy i wylywomy na wiyrch na kartofle
  9. wrażujymy nasza zapiekanka do nagrzotego do 180oC piekarnika na ok 20minut