Zapiekanka rybno

SKŁADNIKI:

  • 70dkg ulubionych filet├│w ryby
  • 1kg kartofli
  • 2 jajca
  • 10dkg ┼╝├│┼étego syra
  • 200ml s┼éodkij ┼Ťmietonki
  • mas┼éo
  • m─ůka
  • s├│l
  • pieprz cytrynowy
  • papryka czyrwono suszono
  • olyj do sma┼╝ynio
  • naczynie do zapiekanio

JAK ZROBI─ć?
  1. kartofle obiyromy i warzymy w osolonyj wodzie na półtwardo
  2. filety ryby krejymy na myńsze konski, posypujymy pieprzym cytrynowym i solom
  3. na talyrzik nasuwomy trocha m─ůki a w tygliku rozgrzywomy ┼éolyj
  4. ko┼╝dy konsekryby kulomy we m─ůce i sma┼╝ymy na z┼éoty kolor na oleju z dw├│ch stron
  5. rybka odkłodomy, kartofle odcedzomy i krejymy na plastry
  6. połowa plasterków kartofli ukłodomy we naczyniu i oprószomy czyrwonom paprykom (jak trza to jeszcze idzie dosolić)
  7. na kartofle ukłodomy przesmażono ryba i na ryba ukłodomy drugo połowa kartofli i tyż posypujymy czerwonom paprykom
  8. ┼Ťmietonka wlywomy do gorczka i fyrlomy razym z jajcami, dodowomy starty na rubych ┼éoczkach syr, delikatnie miyszomy i wylywomy na wiyrch na kartofle
  9. wra┼╝ujymy nasza zapiekanka do nagrzotego do 180oC piekarnika na ok 20minut